Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost prins bărbatul care a spart o biserică din Capitală, în noaptea de Revelion. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv ca principal suspect în cazul furtului din biserica Sfântul Dumitru din Bucureşti, petrecut de Anul Nou. S-ar fi ascuns în biserică după închiderea ei şi ar fi furat bani din cutia milei şi dinîncasări.

Poliţia Capitalei anunţă că poliţiştii au reţinut, luni, un bărbat în vârstă de 37 de ani, bănuit de comiterea unui furt în Sectorul 2.

Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care reprezentantul unui lăcaş de cult reclama că, în perioada 31 decembrie - 1 ianuarie persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei biserici, de unde au sustras mai multe sume de bani, din cutiile destinate colectării banilor.

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie au început investigaţiile, iar luni a fost identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Suspectul a fost dus la sediul subunităţii pentru audieri, stabilindu-se că în 31 decembrie s-ar fi adăpostit în interiorul bisericii după ora închiderii, apoi ar fi sustras mai multe sume de bani din spaţiul în care se vindeau articole bisericeşti şi din cele patru cutii "ale milei", după care ar fi părăsit locaţia prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces.

Citește și
ancheta spargere Niculae Badalau
Ministrul Bădălău spune că trenează ancheta privind spargerea locuinţei sale

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bărbatul în stare de arest preventiv.

Potrivit unor surse, este vorba despre un hoţ voiajor din Vrancea, care a mai fost condamnat pentru furt. Bărbatul s-a ascuns în biserică şi după ce a golit cutiile milei a spart uşa dinspre interior spre exterior. Suma furată nu este cunoscută.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult