Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost găsit unul dintre pescarii dispăruți acum mai bine de o lună pe lacul Siutghiol. Unde se afla

Your browser doesn't support HTML5 video.

Descoperire macabră pe lacul Siutghiol din stațiunea Mamaia, vineri după amiază. Angajatul unei baze sportive a observat trupul unui bărbat care plutea în apropierea malului.  

Speriat, omul a sunat la 112 și a anunțat autoritățile. Polițiștii din Constanța au confirmat că bărbatul decedat este unul dintre cei doi pescari care au dispărut în apele lacului pe 8 ianuarie.

Oamenii legii spun că este vorba despre un tânăr de 22 de ani, care a ieșit atunci cu un prieten să pescuiască, dar vremea era foarte aspră și, din cauza rafalelor de vânt de peste 80 de km pe oră și a valurilor puternice, barca lor s-a răsturnat.

Pompierii au găsit ambarcațiunea în mijlocul lacului și uneltele de pescuit. Timp de aproape o săptămână, scafandri de la ISU Dobrogea și mai multe ambarcațiuni i-au căutat zadarnic pe cei doi dispăruți.

Este în continuare dispărut cel de-al doilea pescar dispărut

Căutările au fost apoi sistate din cauza condițiilor meteo dificile. Acum, trupul tânărului a ieșit la suprafața foarte aproape de mal, în zona de stufăriș. Este în continuare dat dispărut celălalt pescar, de 33 de ani.

Citește și
cautari
Doi pescari sunt căutați în lacul Siutghiol, după ce au dispărut fără urmă. Barca lor a fost găsită în apă

Asociația pescarilor a transmis avertizări celor care vor să iasă la pescuit pe mare sau pe lac, să se informeze întotdeauna despre condițiile meteo.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult