Modifica setarile cookie
Toate categoriile

6 luni de închisoare cu suspendare pentru un clujean care a ameninţat că tuşeşte spre un poliţist

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a amenințat că tușește în direcția unui polițist ca să îl infecteze cu COVID-19. El va fi condamndat pentru ultraj.

Incidentul a avut loc pe 28 martie la Spitalul Județean din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost oprit de un polițist local la ieșirea din secția de primire a urgențelor.

Acesta a devenit agresiv. Și-a dat jos masca de protecție și a amenințat că va tuși pentru a-l infecta pe polițistul local cu coronavirus.

”I-a cauzat acestuia o stare de temere, motiv pentru care s-a oprit și s-a retras ușor în spate”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

BĂRBATUL ȘI-A RECUNOSCUT VINA

 

Citește și
Larisa Iordache
Larisa Iordache, agent de poliție în pandemie, pe stradă în Ghencea. ”50% sunt speriată”

Bărbatul a fost acuzat de ultraj. El și-a recunoscut vina și va primi o pedepsă de 6 luni de închisoare cu suspendare, iar timp de 2 ani se va afla sub supraveghere.

El mai este obligat să urmeze un curs de pregătire şcolară sau de calificare profesională. Și trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria din Cluj-Napoca sau la Primăria comunei Baciu.

Acordul de recunoaştere a vinovăţiei va fi trimis instanţei de judecată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult