Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de migranți s-au ascuns într-o casă părăsită din Timișoara. Au smuls parchetul pentru a face focul

Your browser doesn't support HTML5 video.

40 de migranți au fost ridicați de poliție în Timișoara. Primiseră de-ale gurii și ceai cald de la enoriașii adunați într-o biserică și stăteau pe un teren de fotbal din apropiere.

Transfugii vin din Pakistan, Afganistan şi Siria, nu au acte și au recunoscut că au trecut ilegal frontiera. Este al doilea grup de migranți pe care poliția locală îl găsește, în această săptămână, în zona Gării de Nord din oraș.

Alte 50 de persoane care se adăposteau într-o casă părăsită au fost preluate de autorităţi zilele trecute. În acest caz, au ajuns în centrele din țară unde fuseseră înregistrate. La fel se va întâmpla și cu cei 40 de acum - până la lămurirea situație fiecăruia.

Au scos parchetul şi l-au pus pe foc să se încălzească

 

Zeci de migranţi care îşi făceau veacul într-o casă de pe bulevardul Republicii, aproape de centrul Timisoarei, au fost preluaţi de poliţiştii locali miercuri după-amiaza.

Citește și
Marcel Ciolacu, vaccin
Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost cu mama sa ca să se vaccineze împotriva Covid-19

Migranţii au fost legitimaţi, iar în urma verificărilor poliţiştii au aflat că aceştia aveau documente de solicitanţi de azil, eliberate în judeţul Arad, la Șomcuta, în Giurgiu, Galaţi şi Bucureşti.

În clădirea în care au fost găsiţi, poliţiştii au descoperit că aceştia au smuls parchetul din podea şi l-au aruncat într-o sobă improvizată ca să se încălzească, relatează opiniatimisoarei.ro.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult