Modifica setarile cookie
Toate categoriile

13 membri ai clanului Duduianu au fost reținuți, după ce ar fi tâlhărit mai mulți cântăreți de manele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Treisprezece persoane au fost reținute, în dosarul penal în care mai mulți membri ai temutului clan Duduianu sunt acuzați că ar fi tâlhărit cântăreți de manele.

Ingredientele acestui caz sunt demne de manele, dar și de maneliști, maneliști care s-ar fi plâns autorităților judiciare că ar fi căzut pradă unui temut clan din Capitală.

„În perioada octombrie 2017 - iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine, persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 euro, sau să le presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Cel puțin deocamdată nu se cunoaște oficial identitatea celor doi maneliști care au făcut plângerile, dar potrivit unor surse apropiate anchetei ar fi vorba despre Florin Salam și Nicolae Guță.

Aceștia s-ar fi plâns că ar fi fost invitați la diferite petreceri organizate de cei din clanul Duduienilor, iar acolo banii pe care i-ar fi câștigat de la cei cărora erau puși să le cânte piesele preferate le erau luați cu forța.

Citește și
duduianu pietoni
Momentul în care ”Pian”, șeful clanului Duduianu, calcă un tânăr pe trecerea de pietoni

În alte cazuri, erau puși să cânte fără să fie plătiți, fiind șantajați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult