Modifica setarile cookie
Toate categoriile

100 de polițiști au descins azi-noapte în barurile și cafenelele din Centrul Vechi

Acțiune de amploare, sâmbătă noapte, în cafenelele și barurile din centrul Bucureștiului, peste 100 de polițiști verificând dacă se respectă legilația antifumat.

"În seara de 23.02.2019, pe parcursul mai multor ore, aproximativ 100 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, prin Serviciul de Ordine Publică, cu sprijinul Sectoarelor 1-6 Poliţie au desfăşurat acţiuni de control pe linia respectării legislaţiei specifice combaterii fumatului în spaţiile inchise. Au fost verificate societăţi comerciale (cafenele şi baruri) amplasate în perimetrul bulevardelor Unirii, Decebal si Burebista”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 28 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 72.200 lei, iar in cazul a două unităţi a fost dispusă închiderea având în vedere caracterul de repetabilitate al faptei, scrie News.ro.

Sancţiunile au fost aplicate atât pentru nerespectarea legislaţiei specifice în domeniul tutunului, cât şi pentru deficienţe constatate în modul de asigurare a pazei bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
prabusire centru vechi
ANIMAȚIE. De ce s-a prăbușit planșeul clădirii din Centrul Vechi. Ar putea urma un dezastru

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult