Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„A folosit foarfeca pentru a-și înjunghia copilul”. A născut, și-a ucis bebelușul, după care i-a aruncat cadavrul la coș

O mamă a fost condamnată pe viață pentru pentru că și-a ucis copilul nou-născut cu o foarfecă, după care i-a aruncat cadavrul la gunoi. Femeia a murit în închisoare.  

Rachel Tunstill a fost condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea fiicei sale, Mia Kelly, sentința fiind pronunțată în 2019. Serviciul de penitenciare a confirmat că Tunstill, care a stat la HMP Styal din Cheshire, a murit.

Tunstill a fost găsită vinovată de crimă în iunie 2017. Femeia a născut acasă, fără ca nimeni să știe. Iubitul ei era în camera alăturată și se juca pe calculator.

Aceasta și-a mințit iubitul că a avortat spontan și i-a cerut în acest sens o foarfecă pe care a folosit-o pentru a-și ucide nou-născutul. Mama și-a înjughiat fetița cu foarfeca de 14 ori imediat după ce s-a născut.

În urma anchetei s-a stabilit că bebelușul se născuse viu, dar a murit după ce a fost înjunghiat în spate, în gât și în piept.

Citește și
bona
Caz șocant. Un bebeluș, uitat de bonă în mașină, a murit sufocat de căldură

„Acesta trebuie să fi fost un atac susținut și frenetic asupra unei victime care, din cauza vârstei sale, era deosebit de vulnerabilă. Datoria ei față de nou-născutul ei a fost să o culce și să o consoleze - nu să o înjunghie până la moarte. După părerea mea, aici a existat o ascundere a cadavrului, chiar dacă de scurtă durată”, a declarat judecătorul, dl Justice King, în momentul pronunțării sentinței.

El a spus că circumstanțele crimei din 14 ianuarie 2017 au fost „deosebit de dureroase”.

„Ce a determinat-o să-și ucidă copilul în acest mod nu se va ști niciodată. Ea a născut singură în baia apartamentului din Wellington Court, Burnley, pe care îl împărțea cu domnul Ryan, partenerul ei de nouă ani, un copil născut la termen care cântărea între două și trei kilograme. Ea a cerut o foarfecă pe care Ryan i-a adus-o și apoi, fără ca partenerul ei să știe, a folosit această foarfecă pentru a-și înjunghia copilul până la moarte", a spus judecătorul, conform Mirror.

Femeia, absolventă a unui masterat universitar în psihologie medico-legală, a pus cadavrul într-o pungă de plastic, pe care a pus-o într-o altă pungă, după care a ariuncat cadavrul bebelușului la coșul de gunoi din bucătărie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult