Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viaţa chinuită a unui tânăr din Dâmbovița. S-a sinucis după ce mama sa a murit și a rămas cu un frate bolnav

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit dureros al unui tânăr din Doiceşti, judeţul Dâmboviţa. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost găsit fără viaţă pe un deal de la marginea satului, iar indiciile arată că şi-ar fi pus capăt zilelor, spun anchetatorii.

Tânărul era dintr-o familie sărmană, dezorganizata şi muncea din greu la o fermă de animale. Apropiaţii povestesc că a suferit enorm după ce i-a murit mama, iar greutăţile şi gândurile negre l-au copleşit.

Băiatul a dus o viaţă chinuită, spun cei care l-au cunoscut. Şi-a pierdut mama pe când avea 19 ani şi a rămas doar cu tatăl vitreg şi cu un frate grav bolnav. Ca să îşi câştige existența, muncea la o fermă. Chiar dacă oamenii de acolo făceau tot posibilul să-i uşureze situaţia, tânărul era mereu trist.

Rudele băiatului mărturisesc că nu prea ştiau ce era în sufletul lui şi ce l-a împins în braţele morţii.

Emilia Mihai, bunica tânărului: "L-am încurajat, că mai venea acasă, mai stătea acasă. Ce să spunem, ce depresie a făcut, numai el ştie şi Dumnezeu."

Ultima dată, tânărul a plecat pe deal cu animalele, însă seara nu s-a mai întors acasă. Îngrijoraţi, cei de la ferma au pornit să-l caute, dar era deja prea târziu. Tânărul a fost găsit decedat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult