Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Val de accidente pe șoselele din România. Un bărbat a murit în Buzău

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a murit, iar un altul a fost grav rănit pe E85, în Buzău, după ce mașina în care se aflau și o autoutilitară s-au izbit puternic.

Deocamdată nu este clar care dintre vehicule a intrat pe contrasens.

Camioneta s-a răsturnat pe şosea, iar cealaltă maşină a fost aruncată în șanț. Cei doi bărbaţi aflaţi în automobilul ajuns pe marginea drumului au rămas captivi printre fiare. Şoferul a fost recuperat în viaţă şi dus în grijă medicilor, în timp ce pasagerul nu a mai putut fi salvat.

Un impact violent a avut loc și pe o șosea din Botoșani. Acolo, o dubă și un autoturism s-au ciocnit într-o intersecție.

O cameră de supraveghere a surprins accidentul care a avut loc în judeţul Botoşani. În imagini se vede cum duba care circulă pe Drumul Naţional 29 loveşte autoturismul care a ieşit de pe o şosea secundară şi nu a acordat prioritate. În urma impactului, cele două vehicule s-au răsturnat. Martorii au cerut imediat ajutor la 112.

Citește și
Accident
Un pensionar din județul Iași a murit, după ce a fost izbit de o mașină pe trecerea de pietoni

Cei doi şoferi au fost duşi la spital.

Dr. Dănuț Panaitescu, medic SMURD Botoşani: "La locul intervenţiei am găsit doi bărbaţi de 23 şi 26 de ani. Aceştia prezentau multiple escoriaţii şi contuzii la nivelul membrelor. Impactul a fost extrem de violent şi, paradoxal, victimele aveau leziuni minore."

Oamenii din zonă spun că intersecţia este destul de periculoasă.

Bărbat: "Nu e primul accident de aici din zonă. Chiar acum două săptămâni a mai fost unul. E ceva problematic. Ar trebui să pună ceva, delimitări, ca să nu mai fie atâtea accidente."

Șofer: "Este destul de periculoasă intersecţia, mai ales dacă nu cunoşti zona."

Iar în Argeş, un şofer de 74 de ani a intrat în depășire în momentul în care TIR-ul care circulă în față începuse aceeaşi manevră. Maşină condusă de bătrân a lovit cu putere mastodontul, a ajuns într-un cap de podeţ şi s-a răsturnat. Conducătorul auto a fost transportat în stare gravă la spital.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult