Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr australian, găsit mort într-un râu. Ultimul mesaj lăsat pe Facebook

Cadavrul unui tânăr de 21 de ani din statul australian Queensland a fost găsit într-un râu, după ce a postat pe Facebook un mesaj de adio. ”Vă iubesc pe toți, la revedere!”, relatează Daily Mail.

Jai Ellis se afla în vacanță împreună cu familia în apropierea orașului Sydney, când a fost declarat dispărut, relatează Daily Mail. 

Chiar înainte cu o zi de a fi dat dispărut,  tânărul a creat panică printre prietenii săi, pe Facebook unde a postat un mesaj prin care și-a luat adio: ”Vă iubesc pe toți, la revedere!”, a fost mesajul tânărului.

Mașina lui a fost găsită în apropierea unui râu, iar mai târziu, poliția a descoperit și trupul său. Ipoteza luată în calcul este sinuciderea.

După mesajul de pe Facebook și după dispariția sa, familia băiatului a cerut ajutorul presei și al oamenilor pentru a-l putea găsi cât mai repede.

Citește și
Manhattan, sinucidere, doi tineri
Doi tineri s-au sinucis împreună într-o cameră de hotel. Ultimul lor mesaj

De asemenea, prietenii au încercat să-l contacteze. 

”Ești bine Jai? Scrie-mi dacă ai nevoie de sprijin. Fostul tău profesor îți poate fi de ajutor”, a fost mesajul unui fost profesor de al tânărului.

”Sunt sigur că întotdeauna cineva îți poate fi alături și ar fi fericit dacă ar putea să te ajute. Doar trimite un mesaj și cineva va fi lângă tine”, a scris un prieten pe Facebook.

Părinții tânărului au spus că era o persoană veselă și nu avea nici un motiv să se sinucidă.  Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult