Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unul dintre cei mai temuţi criminali în serie, eliberat din închisoare. De ce a ucis 50 de şoferi de taxi

Devender Sharma, poreclit „ucigaşul de taximetrişti”, a fost prins cu greu de poliţia indiană, după eliberarea sa condiţionată.

Caz demn de un film în India, unde cel mai mare criminal în serie din istoria recentă a ţării, „ucigaşul de taximetrişti”, a fost prins în urma a 6 luni de căutări disperate, după ce fusese eliberat condiţionat, în ciuda condamnării pe viaţă pe care o primise în 2004.

Devender Sharma, care a recunoscut că a ucis peste 50 de şoferi de taxi şi le-a aruncat cadavrele într-un canal plin de crocodili, a fost eliberat condiţionat după 16 ani de închisoare. La scurt timp după ce a ieşit din spatele gratiilor, Sharma a dispărut, autorităţile temându-se că ar puta ucide din nou, scrie CNN.

După şase luni de căutări, ucigaşul în vârstă de 62 de ani a fost găsit chiar în capitala ţării. Sharma se stabilise în Delhi şi se căsătorise cu o văduvă încercând, spune el, să-şi refacă viaţa.

Bărbatul, fost director al unei mici clinici, le-a dezvăluit oamenilor legii că a început să ucidă după ce şi-a pierdut toţi banii într-o escrocherie. Motivul pentru care omora şoferi de taxi era pur financiar: le vindea apoi organele pe piaţa neagră a transplanturilor pentru mii de dolari. Restul cadavrului îl arunca într-un canal plin cu crocodili. Ar fi obţinut astfel, în urma fiecărei crime, între 7.000 şi 10.000 de dolari.

Citește și
ivan milat
Un criminal în serie care viola și ucidea femei a fost găsit mort în închisoare

Sharma se va întoarce acum după gratii pentru încălcarea condiţiilor eliberării condiţionate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult