Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde a fost găsit trupul adolescentei care s-a aruncat din avion, de la 1500 de metri

Trupul unei adolescente din Marea Britanie care a sărit dintr-un avion, de la 1500 de metri înălțime, a fost găsit de localnici în jungla din Madagascar, au anunțat autoritățile.

 

Alana Cutland, în vârstă de 19 ani, s-a aruncat dintr-un avion de mici dimensuni pe 25 iulie. Trupul său a fost găsit pe 6 august, de către localnici, în jungla din Madagascar, scrie CNN.

Tânăra a forțat ușa avionului și s-a aruncat de la 1500 de metri deasupra Madagascarului, deși o prietenă care se afla la bord, împreună cu pilotul, au încercat să o oprească potrivit Daily Mail.

Potrivit anchetatorilor, Alana se întorcea acasă, dintr-un internship în Madagascar. Ea ar fi trebuit să stea șase săptămâni, dar după opt zile a fost nevoită să se întoarcă acasă, din cauza discuțiilor aprinse pe care le avea cu părinții în ultima perioadă.

Potrivit autorităților, ea și-a plătit singură această călătorie. Fata ar fi suferit halucinații din cauza unor medicamente pe care le lua.

Citește și
orang asli
A dispărut din cameră, iar acum este căutată de membrii unui trib. Cine e adolescenta

"Fata noastră era o fată veselă și independentă, iar toată lumea din jurul ei o iubea și o admira. Suntem foarte afectați de moartea fiicei noastre care lumina fiecare loc în care se afla și făcea oamenii fericiți numai prin faptul că era acolo“, a declarat familia tinerei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult