Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român plecat la muncă în Italia a rămas fără cei patru copii și a încercat să se sinucidă

Un bărbat român în vârstă de 33 de ani plecat la muncă în Italua a încercat să își pună capăt zilelor după ce a rămas fără cei patru copii.  

Bărbatul și-a legat o frânghie de gât, pe care a legat-o la rândul său de balustrada balconului său situat la etajul al treilea al unei clădiri.

Incidentul a avut loc în localitatea italiană Campobello di Licata, provincia Agrigento din Sicilia.

A fost nevoie de toată priceperea carabinierilor de la postul local și a celor de la postul din Naro pentru a-l convinge pe bărbat să renunțe la gestul său nebunesc, conform grandangoloagrigento.it.

După o negociere care a durat două ore și jumătate, carabinierii au reușit să-l convingă pe român să nu se sinucidă. La fața locului au intervenit, pe lângă pompieri, și personalul 118.

Citește și
Politie
Pățania unui bărbat după ce a făcut scandal într-un local, apoi a continuat în locuinţa sa şi a aruncat obiecte de pe balcon

Bărbatul a vrut să pună capăt zilelor pentru că cei patru copii îi fuseseră luați de lângă el și plasați în grija serviciilor sociale.

TelVerde Antisuicid 0800801200 este o linie telefonică apelabilă gratuit de pe teritoriul României, din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult