Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român a fost ucis de o antilopă într-un parc din Suedia. Animalul l-a împuns de mai multe ori cu coarnele

Un român în vârstă de 58 de ani fost ucis, în Suedia, după ce a fost atacat de o antilopă eland. Bărbatul era îngrjitor la grădina zoologică privată din Öland.

Tragedia s-a produs în urmă cu două săptămâni, la grădina zoologică din Öland, la scurt timp după închiderea programului de vizitare.

Atunci, angajatul român, în vârstă de 58 de ani, și proprietarul parcului privat, Richard Berglund, duceau animanele înapoi în țarcuri, pentru a fi hrănite, dar o antilopă eland, cea mai mare din lume, l-a atacat mortal pe român. Mai exact, scriu jurnaliștii scandinavi, salbăticiunea l-ar fi înjunghiat cu coarnele de mai multe ori, potrivit Expressen.

Berglund a fost martor la tragedie și a precizat că românul avea experiență în îngrijirea antilopelor eland. Românul avea 58 de ani.

Incidentul este în prezent investigat de poliție. Jan Olin, procuror la unitatea națională pentru cazurile de mediu și mediu de lucru, care conduce ancheta preliminară, a calificat cazul drept "neobișnuit". El consideră că ancheta ar putea dura mai mult timp.

Citește și
crima germania - 5
O crimă îngrozitoare a zguduit Germania. Un român și-a ucis soția după o ceartă extrem de violentă
Ambasada României de la Stockholm este implicată

Daniel Ioniță, ambasadorul României în Suedia a afirmat că familia bărbatului, care locuiește în alte țări europene, va ajunge marți în Suedia. Aceștia primesc sfaturi și ajutor din partea personalului consular, inclusiv cu documentele necesare pentru ca bărbatul să poată fi înmormântat în România. De asemenea, au primit o listă cu avocați, interpreți și firme de transport.

Daniel Ioniță spune rămân multe semne de întrebare cu privire la moartea românului și că familia victmei vrea să afle cum s-a produs tragedia.

„Au încercat să obțină mai multe informații despre ce s-a întâmplat, dar nu au auzit prea multe de la poliție, deoarece cazul este în curs de investigare”, a adăugat ambasadorul român.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult