Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un recidivist a comis violuri în serie în Suceava. Fusese închis pentru agresiuni sexuale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste terifiantă la Suceava. Un bărbat de 44 de ani, care a mai stat în închisoare pentru viol, este cercetat acum pentru agresiuni sexuale în serie.

 

Printre cele 5 victime ale lui se numără şi o persoană cu afecţiuni psihice. Individul obişnuia să urmărească femeile şi, la adăpostul întunericului, le ataca. În cel mai recent caz, şi-a racolat victima în faţa unui cabinet medical şi, ca să-i câştige încrederea, a pretins că este doctor. Suspectul este acum arestat.

În decembrie anul trecut, o femeie a fost agresată sexual într-o zonă slab luminată din Suceava, după ce a fost urmărită de individ. O altă victimă a fost o tânără cu dizabilităţi psihice. Femeia era lângă un cabinet de psihiatrie, când bărbatul i-a spus că este medic şi că o poate ajuta. I-a cerut să îl însoţească la un pretins alt cabinet. A dus-o apoi până într-o clădire dezafectată, unde a violat-o.

Tânăra nu a anunţat la poliţie ce s-a întâmplat, dar anchetatorii au aflat de la o prietenă a acesteia, căreia victima îi povestise totul.

Citește și
Medic
Sucevean care se dădea drept medic, arestat pentru viol. Cum și-a păcălit victimele

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe suspect pe baza semnalmentelor indicate de alte victime. Bărbatul este recidivist. A mai fost închis, tot pentru viol. Acum, a fost arestat preventiv, pentru abuz sexual şi viol.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult