Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist s-a filmat în timp ce abuza o femeie care dormea. Ce le-a făcut altor victime

Dominic Dunne, un polițist de 26 de ani din Manchester, a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare după ce s-a filmat în timp ce abuza sexual o femeie care dormea.

Mai mult, el a realizat sute de fotografii cu alte victime, fără acordul acestora.

Dunne lucra la Poliția din Manchester când a comis infracțiunile. Înainte să lucreze în poliție, el a fost profesor de canto. După ce și-a schimbat locul de muncă, telefonul lui a fost examinat de autorități, ieșind la iveală că acesta deține sute de fotografii și filmulețe cu femei care nu știau nimic despre faptele acestuia, scrie Daily Mail.

Victimele au fost audiate la proces, iar bărbatul a fost condamnat la închisoare pentru posesie de imagini indecente, agresiune sexuală și voyeurism.

„Victima este incapabilă să aibă încredere în persoane. Se simte umilită și are anxietate. Și-a pierdut încrederea în ea și în corpul ei, fiind incapabilă să mai aibă încredere în bărbați. Ca urmare a traumei suferite, a avut nevoie de consiliere psihologică”, a declarat judecătorul Robert Altham.

Citește și
Politist la volan
Doi șefi din Poliție, prinși sub influența alcoolului la volan, în decurs de câteva ore

Într-o postare pe Facebook, Dominic Dunne a precizat: „Oricât de stupid ar părea, am vrut să devin polițist ca să ajut comunitatea. Voiam să ajut oamenii.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult