Doi șefi din Poliție, prinși sub influența alcoolului la volan, în decurs de câteva ore

04-05-2019 10:20


Politist la volan

Doi șefi din poliție au fost prinși conducând sub influența alcoolului, vineri seară, în decurs de doar câteva ore.

În jurul orei 20.30, Stan Cristian Ionuț – chestor de poliție în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române - Direcţia Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative – a fost prins conducând mașina de serviciu în ținută civilă. El avea 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Astfel, i s-a reținut permisul de conducere.

Câteva ore mai târziu, la 23.20, Drumariu Cornel - comisar-șef în cadrul Direcției Generle a Primăriei Municipiului București – Sector 4 - a fost prins conducând tot sub influența băuturilor alcoolice.

El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul respirat. Astfel, Drumariu a fost dus la INML, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei și i s-a reținut permisul de conducere.

Unul dintre ei a fost sancţionat contravenţional, iar celuilalt, de la Poliţia Capitalei, i s-a întocmit dosar penal. În ambele cazuri vor avea loc anchete disciplinare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO