Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un model a defilat ca pe catwalk la un priveghi. Cum au reacționat persoanele prezente. VIDEO

Fotomodelul american Erica L. Carrington a atras atenția tuturor printr-un clip video care a devenit viral într-un timp foarte scurt. Femeia a fost surprinsă în timp ce defila ca pe podium în timpul unui priveghi.

Erica L. Carrington i-a adus un omagiu lui Vernest Moore, defilând într-o rochie care facea parte din colecția defunctului. Pe lângă rochia mulată pe care a purtat-o, vedeta și-a pus și câteva accesorii care atrăgeau atenția, scrie Daily Mail.

Ea a purtat un accesoriu pe cap din ștrasuri și cizme cu toc argintii.

„Cred că mi-am luat rămas bun de la Vernest așa cum și-ar fi dorit și asta este tot ce contează”, a explicat modelul.

Videoclipul a devenit viral după ce a fost postat pe rețelele sociale, unde internauții au fost uimiți să o vadă pe aceasta cum defilează lângă un sicriu, lucru care a stârnit un val de racții și comentarii.

Citește și
saptamana modei milano - versace
Săptămâna Modei la Milano: Ținutele de colecție purtate de supermodelele Kendall Jenner, Gigi Hadid și Claudia Shiffer | FOTO

„Mi-a căzut fața când am văzut sicriul”, „Credeam că este o prezentare de modă, nu o înmormântare”, „Acum chiar că am văzut totul”, „Ce mai urmează acum?”.

Modelul a postat pe Instagram filmulețul cu pricina, în care a precizat că așa s-a gânit ea să-i aducă un ultim omagiu celui care i-a fost prieten și designer.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult