Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un jandarm, victimă a unui accident rutier, a murit la Târgu Mureș. Rudele acuză medicii că nu l-au operat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Rudele unui jandarm care a murit la Spitalul Județean din Târgu Mureș vin cu acuzații grave.

Apropiații spun că bărbatul, rănit într-un accident rutier, a așteptat cinci zile să fie operat, dar în zadar. Pentru ca, în cele din urmă, să se stingă.

Daniel Jurje a plecat în ceea ce avea să fie ultima lui misiune vineri, 13 noiembrie. La nici 20 de kilometri de destinaţie, autospeciala pe care o conducea a fost implicată într-un accident rutier.

Aurica Florina Săbău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „A avut loc un accident rutier cu implicarea unei autospeciale de jandarmi care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. În urma accidentului, patru persoane au fost conduse la unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

Bărbatul de 48 de ani şi-a anunţat familia despre cele întâmplate, a spus că are nevoie de câteva investigaţii, apoi va merge acasă. Apropiaţii nu s-au gândit o clipă că nu îl mai vor vedea în viaţă.

Citește și
Adrian Minune si Tzanca Uraganu, alaturi de politisti
Cum au ajuns polițiștii să se pozeze cu Adi Minune și Tzanca Uraganu'. Povestea imaginii virale

Denisa Jurje, fiica jandarmului: „Am mers la spital. Nu ştiam nimic de el, nu ştiam stadiul în care îi, doctorii sau asistentele nu se deranjau să ne anunţe. Am primit un mesaj de la tati în care a spus că e OK”.

După controale amănunţite, omul a aflat că suferise o fractură de bazin, iar durerile erau crunte. Ar fi trebuit să fie supus unei intervenţii chirurgicale, susţin rudele, însă a aşteptat în zadar.

Denisa Jurje, fiica jandarmului: „A primit mesaj după jumătate de oră în care i-au spus că nu au mai băgat în inteventie. Avea dureri incredibile şi nimeni nu i-a dat nici apă. A zis că îl doare foarte tare piciorul şi mijlocul. Asistenta a spus că dacă nu a murit încă o să mai rabde zece minute”.

Între timp, jandarmului i s-a făcut şi testul pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv.

Denisa Jurje, fiica jndarmului: „Noi am aflat întâmplător, de la medicul de familie, ca tati e pozitiv, în condiţiile în care testul a fost făcut de vineri”.

Bărbatul s-a stins după cinci zile petrecute în Spitalul Judeţean Târgu Mureş.

Claudiu Puiac, managerul spitalului: „Pacientul a prezentat un stop cardio-respirator. Am cerut o autopsie ca să vedem cauza clară a decesului din punct de vedere medico-legal”.

Familia, care crede că omul a murit cu zile, este hotărâtă să meargă în instanţă pentru a-şi face dreptate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult