Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ și-a ucis bunica cu ciocanul iar apoi a chemat menajera să scape de cadavru. Ce a mai găsit poliția în casa ororii

Un bărbat care și-a ucis bunica cu un ciocan a fost prins după ce i-a cerut menajerei sale să curețe scena sângeroasă a crimei. Bunica avea un ordin de protecție împotriva criminalului, care însă nu i-a fost de folos.

Individul și-ar fi omorât bunica în bătaie, a chemat menajera, și apoi și-a atacat bunicul, transmite publicația Daily Star.

Anthony Michael Corrado, în vârstă de 34 de ani, din Florida, este acuzat că a ucis-o pe bătrâna de 82 de ani, precum și că l-a „bătut grav" pe bunicul său, în locuința lor din comunitatea Golden Gate Estates, Naples, miercuri 17 mai, au comunicat reprezentanții Poliției.

Bunica avea un ordin de protecție împotriva lui Corrado, care a fost eliberat din închisoare anul trecut. Fusese închis tot pentru infracțiuni violente. Documentele de la dosar arată că după ce și-ar fi ucis cu ciocanul bunica, Corrado a chemat o menajeră, în jurul orei 14.30, pentru a-l ajuta să curețe o „adevărată mizerie". Individul plin de sânge ar fi condus-o pe femeia de serviciu în dormitorul în care cadavrul bunicii sale zăcea învelit într-o prelată.

Femeia avea o pungă înfășurată în jurul capului și, când menajera a încercat să o scoată, ucigașul ar fi oprit-o și i-ar fi spus că „va împrăștia sângele peste tot" și apoi i-a cerut să scoată cadavrul afară din casă.

Citește și
donato decaprio
Mama unei vedete de pe TikTok a fost lovită cu un ciocan, sugrumată cu un cablu și apoi arsă în propria casă

Menajera i-ar fi spus lui Corrado să cheme poliția, dar acesta ar fi refuzat, deoarece risca să se întoarcă la închisoare. Între timp, s-a întors de la magazin și bunicul, iar nepotul l-a luat la bătaie.

Menajera a scăpat apoi din casa groazei și a reușit să alerteze un polițist

Echipele de intervenție l-au găsit pe bunic legat în altă cameră, cu răni serioase la cap, dar medicii cred că va supraviețui. Criminalul, plin de sânge, a fost reținut chiar în fața casei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult