Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ care se răsturnase cu mașina a recunoscut o crimă. Tocmai își ucisese soția, în Dâmbovița

Un individ care s-a răsturnat cu mașina, în Târgoviște, le-a spus polițiștilor care veniseră să îl salveze că tocmai comisese o faptă oribilă. Își ucisese soția și fugise cu mașina cu care făcuse accident.

Un echipaj de poliție a verificat imediat susținerile bărbatului, iar acestea s-au confirmat.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul. Fiindcă acesta a susţinut că şi-ar fi omorât soţia, un echipaj de poliţie s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmboviţa, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată", a precizat IPJ Dâmboviţa marți seară, într-un comunicat preluat de Agerpres.

Conform unor surse judiciare, bărbatul a comis omorul pe fondul unei dispute cu soţia, pe fondul geloziei.

„S-a constituit o echipă complexă de poliţişti, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale", au transmis polițiștii.

Citește și
suspect
Principalul suspect în dubla crimă de la Iaşi, arestat preventiv pentru 30 de zile. Ce le-a spus judecătorilor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult