Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ a spânzurat trei câini, în Bihor. Pe doi i-a ucis contracost. Incredibil cum a fost tocmit

Un bărbat din Bihor a spânzurat trei câini, dintre care doi „sub contract”. Individul a primit bani ca să se ocupe de două dintre cele trei animale ucise.

Bărbatul din localitatea bihoreană Budoi a fost reţinut şi urmează să fie prezentat la Judecătoria Marghita, cu propunere de arestare preventivă, pentru uciderea cu intenție, fără drept, a trei câini.

Individul de 55 de ani a ucis câinii marți. Primul a fost câinele vecinului său, care i-a intrat în curte şi care i-ar fi muşcat un porc. Enervat, bărbatul a decis să se răzbune: l-a lovit cu o lopată în cap, iar apoi, când animalul a ameţit, a luat o sfoară şi l-a spânzurat de un copac, în grădină, arată publicația ebihoreanul.

O femeie de 28 ani, l-a văzut și i-a oferit bani dacă se "ocupă" în acelaşi fel şi de câinii ei, de care voia să scape. Cristian Felician Paskui a acceptat, ucigând încă doi căţei, tot prin spânzurare. Dacă bărbatul de 55 de ani a fost reținut, femeia este cercetată în libertate pentru instigare.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, cazul a fost reclamat la Biroul pentru Protecţia Animalelor miercuri dimineaţa, iar în scurt timp atât bărbatul de 55 ani cât şi consăteana lui au fost ridicaţi pentru audieri.

Citește și
caine hunedoara
Un câine s-a aruncat de la etajul 8, în Hunedoara. Proprietarul ținea câini și pisici care nu au văzut vreodată lumina zilei

În aceeaşi zi, bihoreanul, care se numeşte Cristian Felician Paskui, a fost reţinut pentru 24 ore şi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita unde, în finalul interogatoriului, procurorii au decis să solicite arestarea lui. Cererea va fi analizată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din Marghita, miercuri seara, arată sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult