Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fotomodel din Rusia care l-a numit ”psihopat” pe Putin a fost găsită moartă după 1 an

Cadavrul unui fotomodel rus, care l-a numit „psihopat” pe Vladimir Putin, a fost găsit într-o valiză la un an după ce a fost dată dispărută.  

Potrivit Daily Star, este vorba despre Gretta Vedler, în vârstă de 23 de ani, care a fost ucisă după ce s-a arătat revoltată față de regimul lui Putin pe rețelele de socializare, unde s-a întrebat: ”Chiar poate să facă orice vrea el?”.

În ciuda momentului dintre mesajele ei din ianuarie 2021 și al dispariției ulterioare, deocamdată nu există o legătură directă între cele două evenimente.

Un fost iubit al lui Vedler, Dmitri Korovin, în vârstă de 23 de ani, a susținut că el este autorul crimei.

Tânărul a afirmat că a sugrumat-o până la moarte, înainte de a conduce aproape 500 de kilometri până în regiunea Lipetsk, unde a abandonat cadavrul în portbagajul unei mașini.

Citește și
vladimir putin
Putin le promite ruşilor ajutoare împotriva unui ”blitzkrieg” economic al Occidentului menit ”să distrugă” Rusia

Korovin le-a spus detectivilor că a continuat să posteze pe paginile de socializare ale modelului pentru a menține iluzia că ea este încă în viață.

Comitetul de Investigații al Rusiei a dat publicității o înregistrare VIDEO în care Korovin mărturisea crima și povestea cum ar fi ucis-o pe Vedler.

Mesajele ei pe rețelele de socializare, înainte de a fi ucisă:

”Având în vedere faptul că Putin a trecut prin multe umilințe în copilărie și că nu putea să se revolte din cauza formei sale fizice [slăbănog], nu este surprinzător că a plecat după facultatea de drept și s-a alăturat KGB-ului.

Astfel de oameni sunt timizi și înspăimântați încă din copilărie, se tem de zgomot și întuneric, străini, așa că unele trăsături precum prudența, reținerea și lipsa de comunicare sunt dezvoltate devreme în caracterul lor.

Pot doar să presupun, în opinia mea, că se vede în el o psihopatie sau o sociopatie clară.”

Alt mesaj al modelului:

”Pentru psihopați, este important să experimenteze în mod constant un sentiment de plinătate și claritate a vieții, așa că iubesc riscul, experiențele intense, comunicarea intensă, activitatea intensă - o viață intensă și dinamică.

Poate că vrea cu adevărat să sporească integritatea Rusiei și dorește sincer binele rușilor. Dar chiar poate să facă el orice? Cred că știi și singur răspunsul la această întrebare.” 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult