Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost deținut ține un sat întreg sub teroare. ”Stăm cu porțile încuiate”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 71 de ani din judeţul Dâmboviţa a îndurat chinuri greu de imaginat din partea fiului ei, recent eliberat din penitenciar, după ce a săvârşit o crimă.

Individul o bate sistematic pe mama lui, care nu îndrăznea să cheme poliţia sau să se plângă vecinilor. Omul se află sub control judiciar şi avea interdicitie de a se apropiea de casa părintească, însă nu a ţinut cont de nimic. Acum, este din nou după gratii.

Bătrâna locuieşte la marginea satului, departe de celelalte case. Aşa că nimeni nu i-a auzit ţipetele de ajutor. Poliţiştii care au venit special să verifice cum se comportă fiul ei, recent eliberat din închisoare, au descoperit că femeia era bătută şi speriată.

Localnică: ”Era aici vânătă, mi-a arătat că era vânătă aici, la obraz. Chinuită, pentru că a avut trei băieţi şi nu a ascultat niciunul de ea.”

Femeia este văduvă şi doi dintre fiii ei au murit. Cel de-al treilea i-a făcut numai necazuri, povestesc sătenii. După ce şi-a ucis iubita, individul a fost condamnat la închisoare. A stat 17 ani după gratii, iar în această toamnă a fost eliberat. Cunoscuţii spun că a venit acasă şi mai violent.

Citește și
crimă Iași
Adolescent din Iași acuzat că și-a ucis în bătaie vecinul pentru 10 lei. Scena, filmată

Prietena victimei: ”A fost la puşcărie. Şi când s-a întors a făcut ce a făcut prima dată... a zis că nu mai poate să suporte. A zis că vrea să o omoare pe ea, apoi pe vecina de acolo. Noi stăm cu porţile încuiate, ne e frică de el!”

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru lovire sau alte violențe, dar şi pentru că a încălcat interdicția de a locui împreună cu mama sa. Aşa că a fost dus în arestul Poliţiei Dâmboviţa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult