Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un deținut s-a sinucis în prima zi de Paște în penitenciarul din Vaslui. Ce spuseseră vecinii despre familia lui

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un deținut s-a sinucis în penitenciarul din Vaslui, în prima zi de Paște. Individul de 52 de ani era condamnat la închisoare pe viață, după ce anul trecut îl omorâse pe tatăl său. 

Cu mulți ani în urmă, condamnatul luase viața unui alt bărbat, crimă pentru care a stat 10 ani la pușcărie.

Duminică noaptea, deținutul a fost găsit în agonie, în baia penitenciarului Vaslui. Colegii de celulă au alertat gardienii, iar bărbatul a fost preluat de cei de la Ambulanță.

Dr. Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: „Pacientul în stop cardio-respirator și cu manevre de resuscitare inițiate de asistentul medical al penitenciarului. Au continuat manevrele avansate de resuscitare 30 minute și s-a reușit restabilirea activității cardiace. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui în stare critică, intubat și ventilat, cu pronostic rezervat.“

Ce au spus vecinii despre familia lui

Bărbatul avea să moară în spital.

Era condamnat, în primă instanță, la închisoare pe viață. În aprilie anul trecut l-a ucis în bătaie pe tatăl sau. La rândul său, acesta își omorâse soția, în urmă cu mai mulți ani. Vecinii credeau că fiul își răzbunase mama.

„El a zis că până nu îl omoară pe tată nu se lasă. Nu aveai cu cine sta de vorba. Așa de agresivi? Da. Erau pușcăriași,“ a spus în aprilie 2021 un localnic.

„Se certau, dar cine știe, la ei nu intră nimeni în ogradă,“ a spus un altul anul trecut.

O vecină a adăugat: „Băiatul, care a fost și el criminal odată, a omorât pe tatăl său, care a omorât și el pe maică-să. Acum, băiatul cred că s-a răzbunat pentru mamă.“

Fiul stătuse închis deja, zece ani, după ce omorâse un bărbat.

Acum, după ce deținutul a murit, Poliția a început o anchetă în penitenciar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult