Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un criminal care a băut sângele victimei sale, medic în spital. Cum a fost posibil

Un criminal care bea sângele victimelor sale dintr-un pocal de argint a devenit medic, după ce a folosit o diplom falsă. Incidentul a avut loc în Cheliabinsk, în Rusia.

Boris Kondrashin, de 36 de ani, și-a ucis și dezembrat un prieten, însă nu a fost condamnat la închisoare deoarece a fost diagnosticat cu o formă de schizofrenie sau „mania de a ucide”.

De atunci, Kondrashin a reușit să falsifice documentele necesare pentru a se angaja ca medic într-un spital dintr-un oraș rusesc.

Bărbatul se dădea drept psihiatru și medic specialist în adicții. Infractorul a fost descoperit de foștii colegi de clasă care au relatat oamenilor legii că infractorul nu a urmat niciodată studii în domeniu.

Boris Kondrashin a lucrat în spital până în luna ianuarie 2019.

Citește și
Sorina Pintea
Ministrul Sănătății, despre noul medic fals depistat în București: ”Dădea consultații”
Trecutul întunecat al medicului fals

În anii 90, Kondrashin și-a ucis un prieten, administrându-i o doză letală de tranchilizant, apoi i-a ciopârțit trupul și i-a scos inima și un ochi pentru a le păstra. I-a mâncat o parte din ficat, iar restul rămăsițelor le-a aruncat pe geam.

Criminalul a și băut sângele victimei sale dintr-un pocal de argint, după instrucțiuni „primite” de la diavol, așa cum susține el. Acesta le-a mai spus polițiștilor că este un vampir și are de gând să ucidă 10 persoane.

În loc să fie condamnat la închisoare, bărbatul a fost internat timp de 10 ani într-o clinică de psihiatrie, apoi, după 10 ani, medicii au decis că „nu mai reprezintă un pericol pentru societate”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult