Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bebeluș a murit la trei ore după naștere. Greșeala fatală pe care medicii au făcut-o

Un bebeluș a murit la doar trei ore după naștere, după ce medicii i-au tăiat din greșeală o parte din craniu în timpul unei operații de cezariană, fapt ce i-a provocat o hemoragie puternică.

Incidentul a avut loc în iulie 2013, într-un spital din Marea Britanie, însă părinții au dus o luptă de 4 ani pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiul lor în timpul operației de cezariană, deoarece medicii susțineau că moartea acestuia a fost accidentală, însă nu le-a fost divulgat niciodată motivul real.

În timpul anchetei, părinții au aflat că o parte din craniul moale al bebelușului a fost secționată cu bisturiul chiar în timpul operației, din cauza neatenției medicilor. Mai mult decât atât, femeia a aflat că și o parte din uterul ei a fost tăiată în timpul operației, scrie metro.co.uk.

Bebelușul a murit la o diferență de trei ore de la naștere, din cauza unei hemoragii puternice, provocată de neatenția medicilor.

Inițial, cei doi părinți au fost convinși de medici că vina nu le aparține, însă au continuat să afle adevărul în instanță, în urma unei anchete.

Citește și
incubator
Rujeola a făcut a 37-a victimă: un bebeluș de șase luni, care suferea de anemie

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult