Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân din Alba a ajuns în comă la spital, după ce a fost atacat de un adolescent de 18 ani. Agresorul a fost arestat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 57 de ani din județul Alba a ajuns în comă la spital, după ce a fost atacat de un tânăr de 18 ani. Bietul om a fost lovit atât de puternic cu pumnul în față, încât a fost pus la pământ, fără să mai apuce să strige după ajutor.

Cei trei tineri s-au întâlnit cu bărbatul la un magazin din localitatea Noșlac, unde omul le-ar fi spus că se poartă urât. După lăsarea întunericului, cei trei au mers la casa bărbatului și au început să arunce cu pietre în geamurile casei, pentru a-l determina să iasă din curte. Apoi, tânărul de 18 ani l-a lovit puternic și l-a doborât la pământ.

Localnic: „Băiatul zice că i-ar fi dat numai o palmă, a căzut jos, a dat cu capul de beton. Discuții de astea s-ar fi auzit și ziua. S-ar fi certat. Nu era agresiv verbal, așa mai zicea el”.

Un vecin a auzit zgomot și l-a descoperit pe bătrân. Omul abia reușea să vorbească, apoi a leșinat și a fost transportat la spital în comă.

Vecin: „Când am ajuns eu, era o baltă de sânge lângă. L-am ridicat în fund. A ajuns poliția. L-am întrebat: 'Te-a lovit careva?'. Și a zis: 'Da', încet”.

Citește și
casa camera
Descoperirea macabră făcută de polițiști în casa unui bătrân, după ce rudele l-au reclamat

Bărbatul de 57 de ani locuia singur și își câștiga traiul mergând la lucru prin sat.

Vecin: „A avut o altercație cu tineretul ăsta, cu copiii ăștia, și l-ar fi lovit. Copiii și tineretul aveau clinciuri cu el. Tineretul își permitea orice cu el”.

După ce l-a lovit pe bietul om, tânărul a plecat, însă, polițiștii l-au găsit în scurt timp și l-au arestat preventiv. În funcție de evoluția stării de sănătate a victimei, încadrarea de vătămare corporală ar putea fi schimbată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult