Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân care venea de la cumpărături a murit după ce a încercat să traverseze chiar prin faţa trenului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie în localitatea Valu lui Traian din judeţul Constanţa. Un bătrân de 78 de ani nu a luat în seamă semnalele acustice şi luminoase şi nici bariera care anunţa trecerea unui tren şi a traversat peste linia de cale ferată.

Încărcat cu sacoşe, bărbatul se întorcea de la cumpărături şi, cel mai probabil, deşi a văzut trenul gonind, a apreciat că are timp să se strecoare printre bariere şi să traverseze. O femeie, care se afla cu un pas înaintea bărbatului, a scăpat ca prin urechile acului.

Accidentul s-a petrecut în plină zi . Un tren de călători ce venea dinspre Bucureşti cu destinaţia Constanţa şi-a anunţat prezenţa în zonă: pe lângă semnalele acustice şi luminoase, şi barierele ce interzic traversarea şinelor au fost puse în funcţiune.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata maşinile de o parte şi de cealaltă a liniei de cale ferată care aşteaptă ca trenul să treacă şi apoi şoferii să îşi continue drumul. La un moment dat se vede cum două persoane, un bărbat şi o femeie, fără să ţină cont de nici unul dintre semnale, se strecoară printre bariere în încercarea de a traversa calea ferată.

Femeia, cu un pas înaintea bărbatului a scăpat ca prin urechile acului iar bătrânul care se afla în urma ei a fost lovit în plin. La faţa locului au ajuns echipajele de la ambulanţă însă pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. În ultimii doi ani, 3 persoane şi-au pierdut viaţa în această zonă tocmai pentru că nu au ţinut cont de semnalele specifice la apariţia trenurilor.

Citește și
tren gara birlad
Un tren nu a reuşit să oprească în gara Bârlad. Explicaţia CFR

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult