Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Neamț și-a ucis în bătaie iubita. Ce a făcut cu trupul ei pentru a-și șterge urmele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă atroce în judeţul Neamţ. Un bărbat de 35 de ani este suspectat că şi-a ucis în bătaie iubita cu care trăia de zece ani.

După ce a fost ucisă, victima a fost îngropată într-o magazie. Femeia nu mai fusese văzută de două săptămâni. Trupul i-a fost descoperit acum, după ce suspectul s-a dus singur la Poliţie şi a mărturisit crima.

Victima avea 29 de ani. Împreună cu bărbatul suspectat că a omorât-o în bătaie avea copii gemeni, crescuţi de bunici. Femeia mai avea şi un fiu de 7 ani dintr-o relaţie anterioară. Se pare că băieţelul a fost martor la scenele de groază petrecute în casă. După crimă, agresorul a vrut să-şi şteargă urmele. Cadavrul a fost găsit îngropat în magazie, acoperit cu nişte lemne. În ultimele două săptămâni, rudele tinerei, îngrijorate, au tot sunat la ea, iar individul le-a spus mereu că femeia a plecat de-acasă, cu un alt bărbat. Joi seară, n-a mai rezistat şi s-a predat la Poliţie.

Se pare că în urmă cu două săptămâni, tânără de 29 de ani i-a spus iubitului său că vrea să îl părăsească. El şi-a pierdut cumpătul şi a început să o lovească în neştire. Apoi a ascuns cadavrul.

Lucian Capmare, vecin: ”A omorât-o şi a băgat-o în spate acolo. Ea a plecat de la el ca o bătea. El era violent. Aşa am înţeles că a băgat-o acolo în spate şi a pus lemne peste ea.”

Citește și
politie
Scena de groază descoperită de un român întors în țară pentru a petrece Crăciunul cu familia

Băiatul de 7 ani a fost luat deocamdată în grija celor de la Protecţia Copilului. Iar bărbatul suspectat de omor a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult