Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din județul Galați a murit după ce s-a înecat cu un mic

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un banal mic a provocat un accident stupid, în urma căruia un bărbat de 52 de ani dintr-o comună din județul Galați și-a pierdut viața.

O rudă a sunat la 112 și a anunțat că omul s-a înecat cu bucata de carne tocată, a căzut la pământ și, în câteva minute, a rămas fără semne vitale.

Cadrele medicale de pe ambulanță au încercat să îl resusciteze, dar nu l-au mai putut readuce la viață.

Incidentul s-a petrecut marți seara, într-un sat din comuna Berești Meria, din nordul județului Galați. Bărbatul de 52 de ani era în vizită la un verișor și, împreună, au făcut un grătar cu mici. Gazda a plecat să aducă apa de la o cișmea din apropiere și, când s-a întors, l-a găsit căzut în curtea casei.

Vărul bărbatului l-a găsit inconștient în curtea casei și a sunat imediat la 112. Cea mai apropiată ambulanță se afla la aproximativ 20 de kilometri, la un alt caz, a preluat pacientul de acolo și a mers la adresă, în încercarea de a-l salva pe bărbat.

 

Va fi înmormântat de primărie

 

Dr. Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanță Galați: "Au găsit pacientul în stop cardio-respirator, deja cu un început de pete și lividități cadaverice, au încercat să facă manevre de resuscitare, au scos chiar o parte din micul care a produs asfixia mecanică, dar, în final, rezultatele resuscitării au fost fără succes și s-a declarat decesul".

Întreagă comunitate este șocată, mai ales că bărbatul nu s-a plâns vreodată de probleme de sănătate. Cei de la primărie vor încerca să ajute cu înmormântarea, pentru că nu mai are decât o soră care se confrunta, la rândul ei, cu probleme financiare.

Victor Dorobăț, primar comuna Berești-Meria: "N-a avut probleme de sănătate. Era singur, era la 416 (n.red. - Legea 416). Trăise cu mamă-sa în curte, mamă-sa a decedat, iar el a rămas singur, necăsătorit. Era totuși un băiat muncitor, de felul lui. O să-l ajutăm și noi, la 416, să îl aducem de la Galați”.

Medicii au stabilit că asfixia mecanică a fost cauza decesului. Dacă acest lucru va fi confirmat și de necropsie, dosarul penal de ucidere din culpă, deschis în acest caz, va fi clasat.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult