Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Galați şi-a sechestrat și bătut soția, pentru că o bănuia că îl înșală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Gelozia l-a orbit pe un bărbat din Galați în asemenea hal, încât s-a ales cu nu mai puțin de cinci capete de acuzare, iar acum se află în arestul poliției.

Are 51 de ani și, pentru că își bănuia soția de infidelitate, a agresat-o în rânduri repetate și a sechestrat-o în locuință. 

Întâmplările cu aspect de telenovelă s-au petrecut în comuna Băneasa, din nordul județului Galați.

Încă din primele zile ale anului, bărbatul de 51 de ani era supărat foc la gândul că soția îl înșală. A început să o amenințe, după care a și bătut-o de mai multe ori.

Nu și-a stăvilit deloc furia nici când a fost vorba de vecinii pe care îi suspecta că ar fi atentat la integritatea soției. A dat buzna peste ei în case și i-a amenințat că îi omoară, dacă îi prinde cu nevasta lui.

Speriați, oamenii au mers la poliție și au povestit cele întâmplate.

Citește și
Un deputat a sunat la 112 când a văzut în trafic un șofer care își bătea cu pumnii femeia. Ce a făcut agresorul de 79 de ani
Un deputat a sunat la 112 când a văzut în trafic un șofer care bătea cu pumnii o femeie. Ce a făcut agresorul de 79 de ani

În acest moment, există o anchetă pe numele soțului mult prea gelos. Este acuzat de violență în familie, amenințare, lipsire de libertate, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Cu atâtea capete de acuzare pe numele lui, instanța a decis imediat să îl aresteze. Bărbatul va fi evaluat și psihiatric, în cadrul anchetei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult