Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Botoşani a răpit o femeie de 72 de ani. Ororile la care a supus-o 2 zile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Întâmplare şocantă petrecută în judeţul Botoşani. O bătrână de 72 de ani a fost răpită, sechestrată şi violată, timp de două zile, de un bărbat de 47 de ani.

Totul a ieşit la iveală după ce fiul femeii a mers la poliţie, disperat că nu-şi găseşte mama. Iar agenţii au reuşit să o salveze doar printr-un noroc pe bătrână. Acum individul a fost reţinut de autorităţi.

Bătrâna de 72 de ani locuieşte singură într-o comună din judeţul Botoşani. În urmă cu 3 zile fiul ei a venit în vizită, iar femeia nu a fost de găsit. Speriat, după alte două zile, omul s-a dus la poliţie. Le-a spus autorităţilor că un vecin recidivist ar fi vinovat de dispariţie.

Poliţiştii s-au dus acasă la bărbat, însă individul de 47 de ani a negat. Agentul a văzut-o însă pe bătrână la geam cum cerea disperată ajutor, iar echipajul a intervenit şi l-a reţinut imediat pe agresor.

Victima, care avea urme de violenţă pe tot corpul le-a povestit că timp de două zile a fost batjocorită. Femeia este acum internată la spitalul din Botoşani.

Citește și
agent FBI
Un agent a salvat un bebeluş răpit şi ascuns în tomberon. Ce s-a întâmplat după 22 de ani

Individul va fi dus miercuri în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult