Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care și-a ucis bebelușii, prins după 3 ani. L-au dat de gol chiar copiii săi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un caz şocant, petrecut la Galaţi, a luat acum o turnură neaşteptată. În martie 2016, anchetatorii au găsit în locuinţa unei familii cu şase copii doi bebeluşi morţi într-un frigider.

Mama gemenilor născuse în baie singură şi din cauza hemoragiei puternice nu a supravieţuit. Iată că, după 3 ani de anchetă, este trimis în judecată pentru crimă chiar tatăl celor mici.

Probele şi declaraţiile martorilor i-au condus pe procurori la o concluzie cutremurătoare. Tatăl, taximetrist de meserie, ar fi cel care le-a luat viaţa gemenelor nou-născute.

Tot el este acuzat că ar fi întârziat să sune la 112 sau să anunţe în vreun fel autorităţile, iar între timp soţia lui ar fi pierdut 80% din sânge şi ar fi încetat din viaţă.

Citește și
crima educatoare
Pedeapsa primită de educatoarea care și-a ucis fetița de 4 ani ca să se răzbune pe soț

Ceea ce i-a condus pe anchetatori spre acest scenariu de film de groază este faptul că trei dintre copiii familiei, care au devenit între timp majori, au hotărât să nu mai accepte să fie manipulaţi de tatăl lor şi să spună adevărul.

Ei au explicat să bărbatul i-ar fi ameninţat că, dacă nu declară că el nu a avut de-a face cu moartea gemenelor, vor fi preluaţi de Protecţia Copilului.

Între timp, chiar taximetristul i-a dat în grija statului pe cei trei copii, iar el şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie, cu care s-a căsătorit în urmă cu un an. Acum a fost trimis în judecată pentru omor calificat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult