Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 15 ani și-a omorât mama cu mâinile goale. Ce plan malefic a gândit apoi

Un băiat de 15 ani din Florida, Statele Unite, și-a omorât mama cu mâinile goale, în urma unui conflict pornit din cauza unei note mici pe care o primise la școală.

Gregory Logan Ramos și-a ucis mama, Gail Cleavenger, în vârstă de 46 de ani, în patul ei, puțin după miezul nopții, vinerea trecută, relatează miamiherald.com.

La audieri, Ramos le-a povestit anchetatorilor că s-a certat cu mama lui joi seară după ce a luat o notă mică la școală. A așteptat să se culce, după care a intrat în camera ei la 12:30 AM și a strangulat-o. Femeia s-a trezit în timpul atacului și a ripostat, lăsând zgârieturi vizibile pe fața fiului ei. A durat aproximativ 30 de minute până când tânărul și-a omorât mama.

Polițiștii l-au descris ca fiind un „sociopat fără suflet”.

Citește și
Fii jurnalistul saudit
Fiii jurnalistului saudit vor doar să fie înmormântat la Medina. "Avem încredere în rege"

După ce și-a omorât mama, Ramos a mărturisit că și-a invitat doi prieteni, de 17 ani, pentru a înscena un jaf. Au făcut mai multe pagube în casă, după care au mers cu o mașină la o biserică din apropiere, unde au îngropat-o pe femeie. A doua zi, Ramos a mers la școală, iar când a ajuns acasă a sunat la 911 pentru a raporta jaful și dispariția mamei sale.

După câteva ore de audieri intense, acesta a mărturisit totul, dar nu a arătat vină sau remușcări, din contră, părea mândru, conform polițiștilor.

În tot acest timp, tatăl vitreg al băiatului a fost plecat într-o călătorie de afaceri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult