Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei minori din Vâlcea au furat o mașină și au făcut accident cu ea. Unul a murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 16 ani a murit, iar alţi doi de aceeaşi vârstă au fost grav răniţi, după ce au furat un autoturism şi au făcut accident pe o stradă din Râmnic, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Aventura unor adolescenţi de 16 ani s-a transformat în tragedie, duminică noapte, la Râmnicu Vâlcea. Unul dintre ei a murit, iar ceilalţi doi au fost grav răniţi, după ce au furat o maşină şi au pornit într-o cursă nebună prin oraş, fără să ţină seama că afară era furtună.

Băiatul de 16 ani care se afla la volan a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a izbit violent de un gard metalic, apoi de o conductă de termoficare. Autoturismul a rămas înfipt între podul de fier şi ţevile din zonă. Unul dintre adolescenţi a fost aruncat prin parbriz afară, în timp ce ceilalţi doi au rămas captivi, în maşină făcută zob. Toţi 3 au fost transportaţi la spitalul din Râmnicu Vâlcea, dar pentru unul dintre ei medicii n-au mai putut face nimic. Şoferul fără permis a fost operat în Vâlcea, în timp ce prietenul lui a fost dus, în stare foarte gravă, la spitalul de urgenţă din Craiova. Tânărul care a condus maşina este cercetat acum pentru ucidere şi vătămare corporală gravă din culpă şi conducere fără permis. În cauză a fost deschis şi un dosar penal şi pentru furtul maşinii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!  Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult