Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în Neamț. O mamă își va înmormânta fiul cel mic, ucis de fratele mai mare, care va merge la închisoare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 41 de ani din judeţul Neamţ a plătit cu viaţa pentru că a sărit să îşi apere mama de furia fratelui mai mare.

Biata femeie în vârstă de 74 de ani a rămas acum cu sufletul sfâşiat de durerea că îşi va înmormânta fiul cel mic, în vreme ce fiul cel mare va sta, cel mai probabil, în puşcărie, pentru crimă.

Fratele cel mare are 45 de ani şi rudele spun că adesea era pus pe scandal, mai ales la beţie. Aşa s-a întâmplat şi ultima oară: a intrat peste mama lui în casă şi a început să dărâme tot ce întâlnea în cale.

Lucreţia Sandu, mama: „A venit și mi-a aruncat plita sau oala cu sarmale în mijlocul casei. Mi-a dat un polonic în cap mie. El când a încercat să mă apere, el a și vârât cuțitul.”

Fratele mai mic a sărit în ajutorul mamei şi într-o fracţiune de secundă a căzut înjunghiat în piept. Apoi agresorul i-a spus mamei să sune rapid la 112, însă pentru victimă nu se mai putea face nimic.

Băiatul cel mare a fost părăsit de partenera lui de mai bine de zece ani, din cauza violențelor, spun apropiaţii familiei. De atunci, omul îşi găsea un refugiu în băutură și devenea coleric şi agresiv.

Biata bătrână are acum sufletul sfâşiat de durere. Este nevoită să îşi îngroape fiul mai mic, iar pe cel mai mare ştie că nu îl va mai vedea mulţi ani.

Marius Ianuș, procuror, parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ: „Inculpatul a fost reţinut de către organele de cercetare penală acesta recunoscând săvârşirea infracţiunii de omor, riscând conform codului penal o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare.”

Rudele spun că vor avea grijă de-acum înainte de biata bătrână, care a rămas fără niciun sprijin.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult