Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedia unui cuplu, în noaptea nunții. Mirele a căzut de la etaj când căra cadourile

Chris Mallon, un bărbat de 50 de ani din Scoția, este în stare critică, după ce s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, în timp ce se îndrepta spre apartamentul nupțial în care îl aștepta proaspăta sa soție.

Ca urmare a incidentului, medicii au decis să îl pună pe Chris în comă indusă. El are răni la nivelul spatelui, dar i-au fost afectate și inima și creierul, scrie Daily Mail.

Într-o postre pe Facebook, Avril a povestit că ziua nunții a fost perfectă.

„Nu pot să cred că scriu această postare despre soțul meu, sufletul meu. Vreau doar ca cineva să știe adevărul și să înțeleagă ce s-a întâmplat în noaptea nunții. Vineri a fost o zi perfectă. Am avut cea mai frumoasă noapte, alături de familie și prieteni”, a spus ea.

După ce invitații au plecat, un angajat al hotelului l-a ajutat pe Chris să ducă toate cadourile în apartament, care se află într-o altă clădire.

Citește și
Kuweit, nunta, casatorie,
O mireasă din Kuweit a cerut divorț la 3 minute după căsătorie. Ce i-a făcut mirele

„Pe scări, Chris s-a împiedicat, a vrut să se țină de balustradă și a căzut în gol. Eu și familia lui nu l-am lăsat singur și ne rugăm ca iubirea noastră să îl salveze. Vă rog, rugați-vă pentru el.”

În ziua nunții, Chris scrisese pe Facebook că „speră ca totul să decurgă perfect.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult