Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a ucis sora de doar 17 ani din cauza geloziei. Victima era un model cunoscut

O femeie și-a înjunghiat sora adolescentă fiind geloasă pe succesul tinerei în industria modei. Atacul a avut loc în orașul rusesc Sankt Petersburg.

Stefania Dubrovina a fost înjunghiată de 189 de ori. Agresoarea nu s-a oprit aici. După ce a ucis-o pe adolescentă, i-a scos ochii și i-a tăiat și o ureche, scrie The Sun.

Autoarea atacului sângeros a fost arestată pentru crima comisă în 2016, urmând să apară în fața judecătorilor. Femeia riscă până la 25 de ani de închisoare.

Inițial, agresoarea a declarat că iubitul victimei a comis crima, în ciuda faptului că anchetatorii susțin că acesta a fost doar martor al crimei. Bărbatul a povestit cum a găsit trupul mutilat al adolescentei, după ce s-a întors de la un magazin de unde cumpărase o sticlă de vin.

Elizaveta Dubrovina a fost internată într-un stabiliment psihiatric, urmând ca apară în fața instanței pentru a-și primi pedeapsa. Femeia riscă până la 25 de ani de închisoare.

Citește și
model
Un model din Brazilia riscă să facă închisoare în Coreea de Nord. Ce ilegalități a făcut

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult