Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a ucis părinții, după ce au refuzat să-i mai plătească facturile. Ce a făcut cu cadavrele

Un bărbat din SUA care și-a ucis părinții după ce a aflat că aceștia nu-i vor mai plăti facturile a fost condamnat la închisoare pe viață.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a planificat cum să-și omoare părinții și să le dezmembreze corpurile în timpul Zilei Recunoștinței, pentru a beneficia de veniturile lor, transmite Mirror.

El l-ar fi atacat pe tatăl său în timp ce mama acestuia era plecată la cumpărături. După prima crimă, el a așteptat-o și a ucis-o și pe ea cu sânge rece.

Potrivit autorităților, capul mamei sale a fost găsit într-o oală cu apă fierbinte în locuința familiei, iar restul rămășițelor ar fi fost băgate în recipiente de plastic, fiind umplute cu substanțe chimice, pentru a le dizolva.

„El se obișnuise ca părinții să plătească pentru tot și nu avea de gând să renunțe la asta. Mai degrabă îi omora, decât să se întâmple asta”, a declarat un procuror care s-a ocupat de cazul lui.

Citește și
Olandez
Mărturia teribilă a mamei fetiței de 11 ani ucisă în Dâmbovița: "Nu, mamă, nu mă duc!"

Asupra lui s-ar fi găsit și un ghid care oferea detalii despre cum poate fi ucisă o persoană și ar fi avut de gând să incendieze casa la scurt timp după crime.

În urma faptelor sale, bărbatul a fost reținut și își va petrece tot restul vieții în închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult