Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Recidivist prins în timp ce încerca să violeze o femeie, într-o clădire din Capitală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un violator în serie a fost prins în flagrant de poliţiştii bucureşteni. Este vorba de un bărbat de 61 de ani, care a agresat o femeie de 27 de ani într-o clădire abandonată din Sectorul 1 al Capitalei.

Acesta i-ar fi furat victimei şi 500 de euro, bani pe care îi avea asupra lui când a fost arestat. Tot sâmbătă, oamenii legii au mai primit o plângere din partea altei femei, de 34 de ani, care spune că ar fi fost acostată de acelaşi bărbat, după care ar fi dus-o într-o baracă, tot din Sectorul 1, unde ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Agresorul a fost eliberat condiţionat în noimbrie anul trecut, după ce a fost condamnat tot pentru viol. Suspectului i-a fost întocmit un dosar penal pentru viol şi tâlhărie calificată şi a fost audiat aseară aproape trei ore la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
Medic
Sucevean care se dădea drept medic, arestat pentru viol. Cum și-a păcălit victimele

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult