Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția șocantă a operatoarei de la urgențe la apelul unei femei disperate că se îneacă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Lipsa unei omenii elementare este, din păcate, universal răspândită.

O femeie de 47 de ani din statul american Arkanas a murit înecată, după ce şi-a petrecut ultimele clipe de viaţă implorând ajutor unui dispecer de la urgenţă care a tratat-o cu zeflemea şi dispreţ.

Debra a rămas pe fir cu operatoarea timp de 24 de minute, răgaz în care a povestit că maşina i se umplea progresiv cu apă. Echipajul de pompieri a ajuns la faţa locului după 12 minute, dar zona era atât de inundată încât abia după o oră a ajuns la maşina femeii.

Şeful poliţiei admite că dispecerul nu a apreciat corect gravitatea situaţiei, dar spune că nu există temei legal pentru concedierea angajatei lipsite de empatie.

Femeie: Vă rog să mă ajutaţi, nu vreau să mor. Dispecer: N-o să mori, aşteaptă puţin. Femeie: Trebuie să... iertaţi-mă dar sunt îngrozită. Dispecer: Înţeleg că eşti speriată dar eu nu pot să fac nimic din scaunul meu. Trebuie să aştepţi, trimit pe cineva, ok? Dispecer: Nu o să mori. Nu ştiu de ce o iei razna în aşa hal... Totul e în regulă! Ştiu că apa a crescut mult. Femeie: Sunt speriată, iertaţi-mă! Dispecer: Înţeleg, dar dacă te agiţi nu faci decât să-ţi iroseşti oxigenul. Calmează-te! Femeie: Când vin ajutoarele? Dispecer: Vin când..ajung! Femeie: Mi-e frică! N-am mai păţit niciodată aşa ceva! Dispecer: Să-ţi fie învăţătură de minte să nu mai conduci maşina prin apă! Femeie: Nu se vedea apa, doamnă. Îmi pare rău! N-aş fi intrat dacă vedeam apă. Dispecer: Nu pricep cum de n-ai văzut, te-ai dus drept în apă.

Citește și
112
Amenzile pentru apeluri false la 112, mărite de 5 ori. Suma maximă este de 5.000 lei

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult