Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacţia profesorului de Religie acuzat că a lăsat gravidă o elevă dintr-un centru social

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acuzaţii grave sunt aduse unui profesor de religie din judeţul Alba. O fată care i-a fost elevă spune că a rămas însărcinată cu el, pe când avea 16 ani, în în vara trecută a dat naştere unui bebeluş.

Cadrul didactic neagă acuzaţiile, iar pentru a lămuri situaţia cel care o are în grijă pe tânără, a cerut un test de paternitate. În această dimineaţă, profesorul şi-a dat demisia.

Fata din localitatea Arieşeni, este acum majoră, şi a fost crescută de într-o casă de tip familial, aflată în grija Bisericii. Profesorul de religie bănuit că este tatăl copilului ei, are 50 de ani şi miercuri  şi-a dat demisia din învăţământ.

Între timp, copilul a fost dat în grija unei alte familii, printr-o decizie a celor de la direcţia pentru protecţia copilului.

Inspectoratul şcolar, poliţia şi inspectorii sociali aşteaptă acum o înştiinţare oficială în ceea ce priveşte, fără dubii, paternitatea copilului. Deocamdată nu au anunţat măsurile pe care le vor lua împotriva fostului profesor.

Citește și
ambulanta
Soția unui preot a murit după ce ar fi sărit din ambulanță. Rămăsese singură în spate

În ceea ce o priveste pe mama bebeluşului, aceasta urmează să intre în clasa a XI-a şi de la toamnă, să-şi continue şcoală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult