Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacţia halucinantă a bărbatului care a înjunghiat o femeie în Iaşi. Ce fantezii avea

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie a fost înjunghiată în plină stradă în Iaşi, în timp ce stătea la cafea. Agresorul este un bărbat din acelaşi cartier, cunoscut pentru comportamentul agresiv.

Victima, o femeie de 43 de ani se afla pe o bancă, în faţa unei florării din cartierul Mircea cel Bătrân din Iaşi, împreună cu vânzătorul. Cei doi stăteau liniştiţi când din spatele lor a apărut agresorul nervos. Iniţial, bărbatul l-a lovit cu pumnul pe bărbatul care vindea flori şi a plecat spre casă.

După câteva minute a revenit pe strada înarmat şi mai furios decât plecase. Fără să-i spună ceva, bărbatul s-a năpustit asupra femeii, a rănit-o grav în zona gâtului şi a fugit. După ce oamenii au sunat la 112, femeia a fost transportată în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul De Neurochirurgie din Iaşi unde a intrat în sala de operaţie.

 

Agresorul a spus că nu îl lăsa să doarmă Jennifer Lopez

 

Citește și
Ploiesti, profesoara, elev, injunghiata, arestat
Motivul pentru care profesoara înjunghiată la Ploiești e considerată vinovată de incident

“Am venit aici, eu văzându-l pe respectivul, am luat doi poliţişti şi am fugit după el. L-am prins după blocuri. Acesta spunea că a înjunghiat-o pentru că nu îl lăsa să doarmă Jennifer Lopez”, relatează un martor.

Vecinii victimei spun că femeia locuia singură după divorţ şi că se îngrijea că fetiţei sale de 11 ani să nu-I lipsească nimic. În schimb, oamenii care îl cunosc pe agresor spun că acesta avea un comportament ciudat şi că ar fi fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola.

“El e cam bolnăvior, plânge, face zgomote din astea. Nu stau de vorbă cu el, mi-i frică de el”, spune un vecină.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativa la omor şi continuă cercetările sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul risca până la 10 de ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult