Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Proprietar filmat în timp ce intră peste chiriaș cu fierăstrăul electric. A tăiat ușa de la intrare. Reacția Poliției

Un proprietar a fost filmat în timp ce intră peste chiriaș folosind un fierăstrău electric cu care a tăiat, pur și simplu, ușa de la intrare.

Momentele, specifice filmelor de groază, au fost surprinse luni, în Irlanda, când proprietarul furios s pătruns în casă, amenințând chiriașul și pe familia acestuia. Disputa a pornit de la plata chiriei, arată publicația Daily Star.

Muhammed Raheel a filmat scenele incredibile din interiorul casei sale din Galway, Irlanda, luni (17 aprilie), în jurul orei 13.30, când proprietarul a tăiat ușa de la intrare cu unealta electrică. Omul i-a spus că va chema Poliția.

Proprietarul i-a răspuns: „Du-te dracului".

Citește și
pisicuta
Biletul cu mesaj sfâșietor lăsat lângă o pisicuță abandonată. „Îmi plac dulciurile și păturile moi pe care să fac biscuiți”

Muhammed a repetat: „Nu puteți face asta, vă rog."

Chiriașul a insistat să îl calmeze, dar proprietarul s-a îndreptat spre el cu fierăstrăul și a intrat în hol. Muhammed a început să strige: „Ești nebun?!", în timp ce individul părea să-l amenințe cu scula electrică.

„Sunt supărat pe tine. Crezi că nu aș face-o?", a răspuns proprietarul.

Chiriașul a repetat că va chema poliția, la care individul a răspuns: „Haide, cheamă nenorociții de polițai. Nu dau doi bani pe familia ta sau pe nimic. Vei pierde mai mult decât ai pierdut vreodată".

Disputa ar fi fost legată de chiria neplătită, deoarece Muhammed susține că plățile sale au fost respinse atunci când a încercat să le transfere. Dar, el spune că a păstrat banii deoparte pentru momentul în care proprietarul l-ar fi contactat.

„Am continuat să încerc să plătesc în fiecare lună și am pus banii deoparte pentru a-i avea acolo când m-ar fi contactat. Nu am mai auzit de el de luni de zile. Apoi, pe 28 martie, soția mea m-a sunat de acasă și mi-a spus că trebuie să vin imediat, pentru că cineva găurea afară."

Muhammed a susținut că a avut puțină înțelegere din partea din partea poliției și că familia sa era „îngrijorată că se va întoarce".

Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat: „Anchetele sunt în curs de desfășurare în acest moment."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult