Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poveste de dragoste sfârșită tragic. Ce au făcut doi tineri înainte să fie găsiți morți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste de dragoste, sfârşită brutal în judeţul Bacău, în urma unei întâmplări stupide. O fată 16 ani, şi iubitul ei de 19, au fost găsiţi morţi în maşina tânărului.

Anchetatorii bănuiesc că au adormit cu motorul pornit şi s-au intoxicat cu gazele de eşapament. Băiatul venise recent din Italia şi abia își luase autoturismul.

Autorităţile urmează să stabilească dacă nu cumva avea o defecţiune.

În jurul orei 9, un bărbat din comuna Secuieni a dat alarma. Omul a anunţat poliţia după ce i-a văzut pe cei doi tineri nemişcaţi. Criminaliştii au apărut imediat.

Maşina în care au fost găsite trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri a fost găsită parcată pe o străduţă, lângă un service auto, departe de ochii trecătorilor. Se pare că cei doi au stat cu motorul pornit toată noaptea şi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Anchetatorii au aflat că băiatul s-ar fi întors zilele trecute din Italia, unde muncea, şi chiar duminică ar fi făcut schimb de maşini cu un bărbat din judeţul Vaslui.

Citește și
Ambulanta
Alertă în Bihor. Angajații unei ferme s-au intoxicat cu monoxid de carbon după o dezinsecție

Duminică seara s-a întâlnit cu adolescenta. Apoi, ar fi adormit amândoi în timp ce motorul mergea. S-a oprit abia când s-a terminat combustibilul. Medicii n-au avut cum să-i salveze.

Familiile celor doi sunt în stare de şoc. La fel şi vecinii care ştiau frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi.

Există riscul, spun experţii, ca autoturismul să fi avut o defecţiune a sistemului de evacuare a gazelor arse.

Bogdan Bălănescu, reprezentant service auto: „Aceasta este una dintre piesele care se pot deteriora în timp şi o dată deteriorată, gazele nu mai ajung pe espamentul maşinii la final,  ci pot intra în habitaclu maşinii."

Nu este exclusă nicio problemă la climatizare.

Bogdan Bălănescu: „Sub capotă se acumulează gazele arse. Acestea vor intra pe admisia de aer pentru sistemul de climatizare, trec prin filtru de polen şi ajung în habitaclul maşinii."

Poliţiştii au deschis un dosar de ucidere din culpă, în acest caz.

O acumulare toxică de gaz de eşapament se simte puţin în interiorul unei maşini, spun medicii. Simptomele sunt o uşoară stare de ameţeală şi iritaţii minore la nivel ochilor. Apoi intervine leşinul, care poate fi fatal.

Odată cu intrarea în sezonul rece, conducătorilor auto le este recomandat să facă o verificare amănunţită a sistemului de evacuare a gazului şi a celui de climatizare, pentru a înlătura orice pericol.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult