Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițist din Vaslui, bătut cu poșetele de două femei. A fost trântit pe jos și s-a ales cu hainele rupte

Un polițist din Vaslui a fost bătut cu poșetele de două femei. Acestea au fost reținute, o dată cu șoferul mașinii în care se aflau, și care nu avea asigurare.

Un polițist din Murgeni, Vaslui, a fost bătut și insultat de două femei! Unul dintre agenți a primit lovituri de poșete în cap și a fost trântit pe jos. Echipajul de poliție a oprit o mașină în care se aflau trei persoane din Murgeni, relatează cotidianul „Vremea Nouă”.

Situația a degenerat în momentul în care unul din polițiști i-a anunțat că șoferul va fi sancționat, pentru că nu avea asigurarea obligatorie la mașină, iar cele două femei au ieșit din mașină furioase și l-au lovit cu gențile în cap.

Polițistul a ripostat cu spray lacrimogen, iar agresoarele s-au urcat în mașină și au fugit, oprindu-se să ridice pietre de pe marginea drumului pe care le-au aruncat către agenți și mașina de poliție.

Agresorii au fost reținuți și vor fi prezentați joi instanței, cu propunere de arestare preventivă. Agresiunea a fost surprinsă de camera corporală a polițistului, iar filmarea a devenit probă la dosar.

Citește și
Politist
Poliţist agresat de localnici în Murgeni, după ce a încătuşat un minor care nu respecta arestul la domiciliu

Este al doilea caz de acest gen în Murgeni, de la începutul acestui an, arată sursa citată. Incidentele din orașul din Vaslui sunt dese, iar câteva luni acolo a fost dislocată o unitate de jandarmi pentru menținerea ordinii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult