Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără de 18 ani și-a ucis fratele, i-a mutilat trupul și i-a mâncat organele genitale

Un caz șocant este investigat în Brazilia. O tânără de 18 ani ar fi recunoscut că și-a ucis fratele în vârstă de 5 ani, după care i-a tăiat organele genitale și le-a mâncat, relatează g1.globo.com.

Polițițiștii analizează posibilitatea ca acest caz să fie legat de un ritual de magie neagră, pentru că trupul băiatului a fost găsit pe podea, înconjurat de mai multe lumânări.

Totul s-a petrecut joi seara, în Sao Roque, în sudul Braziliei. Mama a fost cea care și-a găsit fiul mutilat, iar lângă el pe fiica ei, Karina.

Detectivii au spus că trupul acestuia avea răni grotești - capul i-a fost parțial decapitat, avea răni de cuțit la încheieturi, ambii globi oculari au fost înțepați, iar picioarele i-au fost arse. Karina ar fi povestit că apoi i-a „tăiat organele genitale și le-a mâncat”.

Citește și
Cum arată „Văduva Neagră”, modelul acuzat că și-ar fi ucis soțul milionar - 2
Cum arată „Văduva Neagră”, modelul acuzat că și-ar fi ucis soțul milionar. FOTO

Mama celor doi plecase la supermarket și îl lăsase pe cel mic în grija surorii lui. Când s-a întors, după câteva ore, a găsit ușa din față închisă. Cum fiica ei refuza să-i deschidă, a chemat o rudă să spargă ușa. După ce a văzut scena macabră, femeia a leșinat din cauza șocului.

Conform polițiștilor, tânăra a admis ulterior că și-a ademenit fratele în dormitor, sub pretextul că se vor juca, iar acolo l-a sufocat cu o pernă. Legiștii au spus că acesta era mort atunci când trupul său a fost mutilat.

Tânăra a fost închisă într-o închisoare de femei din Sao Paulo.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult