Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără mamă a murit după o operație estetică. Cum i-a păcălit pe medici

O tânără din Rusia care își dorea o operație estetică a murit după ce i-a păcălit pe medici să efectueze intervenția chirurgicală. Aceștia refuzaseră anterior să o opereze din cauza unor probleme de sănătate de care suferea femeia.

Tatyana Pronina, 31 de ani, era nemulțumită de faptul că sânii ei s-au deformat după nașterea celui de-al doilea copil, în urmă cu trei ani și își dorea cu disperare o operație estetică.

Anul trecut, femeia a mers la spital să își rezolve problema, însă medicii au refuzat să o opereze. În urma testelor de urină, aceștia au descoperit că Tatyana suferea de boli renale cronice care i-ar pune viața în cazul unei intervenții chirurgicale, potrivit Mirror.

Luna trecută, tânăra a mers la o clincă din Moscova hotărâtă să se opereze. Pentru ca medicii să să nu mai refuze intervenția chirugicală, aceasta și-a înlocuit proba de urină cu cea a fetiței sale în vârstă de 10 ani.

Tatyana a fost operată cu succes, însă după ce s-a trezit din anestezie aceasta nu a mai putut să respire. Femeia a fost dusă la spital, unde a ajuns în stare gravă, iar soțul său le-a mărturisit medicilor problemele la rinichi pe care le avea aceasta și că i-a păcălit pe medici să o opereze.

Citește și
operatie
Un băiat de 9 ani s-a îngrășat 18 kilograme pentru a-i salva viața tatălui său

Tânăra ar fi suferit un spasm brusc al vaselor de sânge ale creierului provocate de problemele ei renale și a murit săptămâna aceasta, la o lună de la intervenția chirurgicală, potrivit presei ruse.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a murit Tatyana.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult