Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a intrat în comă din cauza unei migrene, dar când s-a trezit a aflat că e mamă

O tânără de 18 ani din localitatea britanică Oldham, care a intrat în comă din cauza unei migrene, s-a trezit patru zile mai târziu să afle că a devenit mamă.

 

Ebony Stevenson, o tânără în vârstă de 18 ani, nu bănuia că este însărcinată atunci când a început să se simtă rău. Familia a dus-o la spital, după ce s-a simțit rău. Acolo, medicii au descoperit că tânăra era însărcinată, scrie BBC News.

În tot acest timp, ea nu a bănuit nimic, întrucât nu observase nicio modificare la nivelul corpului. Medicii i-au explicat apoi că are două utere. Astfel, unul dintre utere a continuat să menstrueze, în timp în celălalt s-a dezvoltat fătul.

Citește și
caine
Cum a reușit un câine să-și trezească stăpânul din comă: „M-a salvat”

Din cauza durerilor de cap, ea a intrat leșinat și a intrat în comă. Când s-a trezit, patru zile mai târziu, a descoperit că este mama unei fetițe pe care a botezat-o Elodie.

„A fost incredibil să-mi cunosc bebelușul. Mi-a fost teamă că nu voi simți o legătură cu fiica mea, pentru că nu am știut că urmează să se nască, însă cred că este incredibilă. E un miracol. N-aș da-o pe nimic în lume. Inițial, le-am zis să o ia de lângă mine, crezând că e vorba de o eroare. Dar apoi mama mi-a explicat totul. M-am simțit speriată și confuză, dar a fost un moment minunat”, a spus Ebony Stevenson.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult